Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Microblading

Microbladingin tekotapa poikkeaa kestopigmennoinnista siten, että kulmien muotoilussa käytetään erilaisia työkaluja. Microblading tehdään manuaali instrumentillä ja terällä, jossa on rivissä useita kevyesti ihoa auki viiltäviä neuloja. Meillä käytetään vain ja ainoastaan Swiss Colors microblading värejä.

Microblading kestää noin 10-12 kuukautta.

Microblading on vaihtoehtoinen tapa saada kestävä kulmameikki, jolla pystytään helpottamaan aamurutiineja. Tekniikka mahdollistaa niin luonnolliset kuin näyttävätkin kulmat. Toimenpide etenee näin:

  1. Asiakkaan kanssa käydään tarkasti läpi millaiset kulmat hän toivoo ja odottaa saavansa.
  2. Kasvoille piirretään luonnos, joka hyväksytetään asiakkaalla.
  3. Microblade väri viedään ihon epidermiksen ja dermiksen väliin Microblade terällä.
  4. Toimenpide ei ole täysin kivuton.
  5. Kun iho on rikki, jatkamme puuduttamalla ihon geelimäisellä puudutteella. Se miksi emme tee puudutusta ennen aloittamista johtuu siitä, että puudute ei toimi ennen kuin se pääsee sisälle ihoon.
  6. Tämän jälkeen kulmat viimeistellään suunnitelman mukaisesti
  7. Toimenpide kestää noin 2 - 2.5 tuntia sisältäen suunnittelun ja toimenpiteen.
  8. Värin valinnassa katsotaan asiakkaan omaa ihon väriä, hiuksia jne. ja pyritään sovittamaan kulmat yleisilmeeseen. Toki asiakkaan omat toiveet ja rohkeammatkin värit ovat toteutettavissa.
  9. Toimenpiteessä käytettävät pigmentit ovat turvalliset ja hypoallergeeniset sveitsiläisen lääketehtaan Swiss Color pigmentit.

Kuinka Valmistaudut

Toimenpiteen Jälkeen