Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Hoidot ja palvelut

Profhilo

PROFHILO hyaluronihappohoito, joka sopii erinomaisesti niille, jota haluavat iholle lisää eloa, iloa ja nuorekkuutta, sekä erittäin luonnollisen lopputuloksen.

PROFHILO®?

Profhilo on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon kuivuutta ja velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta.

Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai yhdistelmänä muiden esteettisten hoitojen kanssa.

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Tämä johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa ja sillä on kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia. Hoito tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä hoitaa ihon velttoutta ja parantaa ihon sävyä. Hoito myös edesauttaa aknen ja arpien paranemista.

HYÖDYT

Profhilo® muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Juuri tämä saa aikaan ihoa nostavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon ulkomuodon nuorentumisena, parempana laatuna ja kosteustasapainona ihon eri kerroksissa vielä useita viikkoja käsittelyn jälkeen.

KENELLE PROFHILO® SOPII

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Hoitoa suositellaan kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein kerran vuodessa.

MITEN HOITO TOTEUTETAAN

Profhilo-hoidoissa käytettävä injektiotekniikka vähentää kipua, toipumisaikaa ja pistosten määrää, Tämän seurauksena hoitoon ei kulu kauan aikaa eikä se tunnu epämiellyttävältä. Hoidosta ei yleensä jää juurikaan jälkiä mutta hoidon jälkeen pistoskohdissa voi olla herneen kokoiset pallot seuraavien tuntien ajan. Hoito Ssuositellaan tehtäväksi kahden kerran sarjahoitona kuukauden välein, jolloin hoidon tulokset ovat pidempiaikaiset. Ylläpitohoidoissa voi käydä noin kerran vuodessa ihon iästä riippuen.

HOITOALUEET

Hyaluronihapolla voidaan hoitaa, koko kasvoja, kaulaa, decolteeta ja kädenselkiä.

Hoidot ovat varattavissa suoraan meiltä puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta www.timma.fi/managaia