Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Hoidot ja palvelut

Radiofrekvenssi­hoidot

Neauvia Sectum radiofrekvenssihoidot

Radiofrekvenssihoito on tehokas ja rentouttava hoito kasvoille ja vartalolle. Hoito tasoittaa selluliittiä vartalossa ja madaltaa juonteita kasvoilla. Iho kiinteytyy ja kasvojen juonteet tasoittuvat. Hoito toimii erityisen tehokkaasti selluliitin hoitoon ja kasvojen leukalinjan kohottamiseen, mutta on myös tehokas koko kasvojen ja vartalon ongelmakohtien käsittelemiseen.

Hoidossa ihon väri tasoittuu verenkierron aktivoituessa ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Radiofrekvenssin hoitoteho perustuu laitteen tuottamaan lämpöön. Lämpö kulkeutuu ihon alle ja aktivoi fibroplasteja, jotka puolestaan aktivoivat kollageenia ja elastaania, jolloin vartalo korjaa itse kudostaan.

Hoidoissa hoitopää liikkuu kevyesti ihon pinnalla, ihoa ei paineta tai iholle sivellä mitään tuotteita. Hoidossa tehtävällä aaltomaisella liikkeellä lämpö leviää tasaisesti. Asiakkaat usein lähes nukahtavat hoitoihin, koska hoito on miellyttävää ja rentouttavaa. Laitteesta kuuluu vain hiljainen rentouttava piipitys.

Vartaloa hoidettaessa yleensä käsitellään reiden yläosa ja pakara. Käsiteltävän alueen laajuus riippuu hoidettavan koosta. Laitteella voidaan käsitellä reisien ja takapuolen tai kasvojen lisäksi myös vatsan aluetta tai alleja.

Radiofrekvenssihoito on tehokasta

Muutos on nähtävissä yleensä jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta kestävämpiin tuloksiin päästään aina sarjahoidoilla.

Optimaalisiin tuloksiin suositellaan viisi hoitokertaa. Ensimmäiset neljä hoitokertaa suositellaan otettavaksi aina viikon välein, jolloin kollageenin muodostuminen saadaan aktivoitua kunnolla ja päästään eroon kuona-aineista, sekä aktivoidaan verenkiertoa ja lymfakiertoa.

Peräkkäisissä hoidoissa hoidon vaikutus ei kestä pelkästään hoidon ajan vaan jatkuu viikon yli aina myös seuraavaan kertaan. Peräkkäisissä hoitosarjoissa saadaan lyhyessä ajassa isoja muutoksia, koska oman kehon toiminta sysätään liikkeelle.

Viimeisin eli viides hoitokerta tehdään kuukauden kuluttua viimeisestä hoidosta. Se toimii ylläpitohoitona. Riippuen asiakkaan elintavoista ja omasta kudostyypistä, hoidon tuloksia usein pystytään ylläpitämään jatkossa kolmella hoitokerralla vuodessa.

Voit varata myös kokeilukerran

Kuukauden aikana nähdään mikä on hoitovaste. Moni asiakkaamme on huomannut upeita tuloksia jo kuukaudessa, kun oman kehon aineenvaihdunta on saatu aktivoitua liikkeelle.

Asiakkaat usein pelkäävät sarjahoitoon sitoutumista, mutta ero on yleensä havaittavissa jo yhden hoitokerran jälkeen. Meiltä saat ostaa myös kokeilukerran, eikä sarjahoitoon tarvitse sitoutua heti.

Hoidon esteitä

Hoitoa ei suositella vakavasti sairaille, erilaisten tulehdusten aikana, eikä raskaana oleville.