Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Hoidot ja palvelut

Kasvolymfa

Lymfahieronta vaikuttaa aina koko elimistön lymfakiertoon paikallisestikin tehtynä, eli kasvolymfakin on kokonaisvaltainen hoito. Se sopii hyvin kaikenikäisille ja perusterveille. Lymfahoito poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa . Kasvolymfa on erinomainen antiage-hoito ja soveltuu myös couperosa-iholle.

Lymfakierron toimivuudella on tärkeä merkitys elimistön kuntoon. Imutiejärjestelmän Iymfa- eli imusuonisto on imusolmukkeiden ja imusuonten muodostama elinjärjestelmä. Imusuonisto palauttaa verisuonista tihkuvan nesteen (=imuneste, lymfa) verenkiertoon. Jos tämä hieno järjestelmä on vaurioitunut tai ei toimi kunnolla, voi seurauksena olla turvotuksen lisäksi myös muita haitallisia ongelmia terveydessä. Lymfahoidossa saadaan siis palautettua tietyllä kaavalla tämä tihkunut imuneste takaisin verenkiertoon ja munuaisten suodattamana pois elimistöstä. Hoidon jälkeen saa usein varautua käymään hieman tiheämmin vessassa. Sarjahoidolla saadaan kestävämmät tulokset, mutta yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyvä tulos kasvoille.

Meillä kasvo- ja decolteealueen lymfaan kuuluu myös kasvojen puhdistus ja halutessasi myös naamio. Tuotteet valitaan sveitsiläisestä luonnoskosmetiikkasarja Colosén valikoimasta. Jos haluat vaipua todelliseen autuuden tilaan, ota kasvolymfan kärkeen puolen tunnin yläselän kuumakivihieronta. Silloin on tosin turha haaveilla töihin lähdöstä 😉