Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Managaia Aesthetic Luxury Therapy Centre

EMFACE™ on ensimmäinen TÄYSIN luonnonmukainen kasvoja kohottava hoito, joka vaikuttaa kasvojesi rakenteeseen aktivoivasti ja sisältä päin. Ei neuloja, lamauttavia toksiineja tai täyteaineita.

EMFACE™ hoitaa kolmea eri kasvojen aluetta. Toimenpide voidaan tehdä valintasi mukaan yhtä aikaa kahdelle kolmesta käsittelyalueesta (otsa, posket ,leuka).

EMFACE™ on ensimmäinen menetelmä, joka hoitaa samanaikaisesti kasvojen ihoa ja lihaskudosta käyttäen patentoitua yhdistelmää, eli Synkronoitua RF (radioaaltotaajuus) ja HIFES™ (High-Intensity Focused Electromagnetic Stimulation) -kasvolihasten stimulaatiota. Synkronoitu RF lämmittää ihon dermistä stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun taas HIFES™ supistaa kasvojen kohottavia lihaksia.

Rypyt ja juonteet tasoittuvat ja kasvot kohottuvat ja kiinteytyvät

EM·FACE – Less wrinkles, more lift

EMFACE™ laitteen tehokkuus ja turvallisuus on vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa ja sillä on FDAn (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksyntä.

Keskimäärin kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet 37% ryppyjen vähenemisen, 30% lihasten lisääntymisen ja 23% enemmän kohotusta.

EMFACE™ palauttaa vahvan ja terveen perustan sekä pinnallisen lihaskalvon (SMAS), mahdollistaen kasvojen muotoilun myös muiden menetelmien avulla, jos niin halutaan.

Yksi EMFACE™-hoito kestää 20 minuuttia, jonka jälkeen olet heti valmis jatkamaan päivääsi ilman toipumisaikaa.

Sarjassa suositellaan vähintään 4 hoitokertaa (sisältyy pakettiin).

Suositeltu aika hoitokertojen välillä on 5-10 päivää

Tulokset ovat yksilöllisiä ja niihin vasikuttavat ikä, kudostyyppi ja yksilölliset elämäntavat.


Kontraindikaatiot:
Hoitoa ei voida tehdä, jos hoidettavalla alueella on kasvoimplantteja tai metallia/metalliosia kasvoissa (lävistykset tulee poistaa hoidetulta alueelta).

Hoitoa ei voi myöskään tehdä, jos sinulla on sydämentahdistin, aktiivinen tulehdustila tai tatuointeja hoitoalueella.