Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Hoidot ja palvelut

Kosmetologipalvelut

Kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, loppuvoiteet

Kasvohoidossa puhdistetaan kasvot ja kuoritaan iho kaikista epäpuhtauksista. Puhdistuksen jälkeen hierotaan kasvot, hartiat ja decoltee. Hieronta parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa nesteitä ja rentouttaa myös mielen. Tämän jälkeen kasvoille levitetään asiakkaan ihoon sopiva naamio. Lopuksi kasvoille levitetään asiakkaan iholle sopivat voiteet.

Ihonpuhdistus

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, naamio, voiteet

Ihonpuhdistus on puhdistava kasvohoito, jolloin keskitytään hemmottelun sijaan enemmän epäpuhtauksiin ja ihon kuntoutukseen. Höyryn avulla iho pehmenee ja ihohuokoset aukenevat, jolloin mekaaninen puhdistus helpottuu. Mekaaninen puhdistus tehdään komedoraudalla. Naamio ja voiteet valitaan asiakkaan iholle sopiviksi.

Timanttihionta

n. 1h
Alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, voiteet.

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirjastaa kuorien ihon pintaa ja näin helpottaa hoitavien aineiden imeytymistä. Timanttihionta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Ikääntyvälle iholle timantti toimii tasoittajana ja kirkastavana. Puhdistusta kaipaava iho puhdistuu helpommin ja toimii täydellisenä kuorijana ennen mekaanista puhdistusta. Yhdellä hoitokerralla iho on selkeästi kirkkaampi ja tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Sarjahoitona kerran viikossa neljän viikon ajan iho tasoittuu, aktivoituu, kirkastuu ja puhdistuu niin, ettei timanttihiontaa tarvitse tehdä kuin ylläpitohoitona pari kertaa vuodessa.

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja jolloin kuollut ihosolukko poistuu tehokkaasti. Timanttihionta on siis mekaanisesti kuoriva laite. Koska alipaine on säädettävä ja hoitopäät valittavissa eri karheusasteen mukaan, niin laitteella voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle. Karheimmat päät soveltuvat hyvin mm. aknearpien, raskausarpien tai minkä tahansa arpien hiomiseen. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa, johon on suunniteltu isommat hoitopäät isompia alueita varten.

Timanttihiontaa ei suositella couperoottiselle iholle eikä kosketusherkälle tai tulehtuneelle iholle.

Ultraäänipuhdistus

n. 1h
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio, voiteet.

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä nesteen ja ultraäänivärähtelyn avulla auttaa talin poistumista ihohuokosista. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Couperoottiselle iholle timanttihionta ja raekuorinnat ovat liian hankaavia hoitomuotoja, mutta ultraääni on couperoottiselle iholle täydellinen tapa puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Ultraääni on myös mainio vaihtoehto niille, jotka eivät kestä mekaanista puhdistusta komedoraudalla.

Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona kerran viikossa, 4:n peräkkäisen viikon ajan. Ultraääni puhdistuksen jälkeen voidaan tehdä iholle myös mekaaninen puhdistus, jolloin saadaan paras tulos ja iho on pehmentynyt sen verran, että mekaaninen puhdistus tuntuu kivuttomammalta.

Ultraääni on nimensä mukaisesti korkeataajuista, ihmisen kuuloalueen (>20 kHz) ylittävää ääniaaltoa eli mekaanista värähtelyä, joka tarvitsee väliaineen edetäkseen. Hoitolassamme on käytössä ultraäänineste, joka edesauttaa epäpuhtauksien poistumista.

Kasvohoidoissa ultraääni puhdistaa ihoa tehokkaasti. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmentää, elastisoi, kirkastaa, vähentää epänormaalia pigmentaatiota, vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa.

Ultraäänihoidon kontraindikaatiot ovat pahanlaatuiset ihonmuutokset ja tulehdukset, syöpä ja sydämentahdistin.

Silmänympärysihon Hoito

Alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, voide

Silmänympärysihoa voidaan käsitellä pienimmällä timanttihoitopäällä ja pienimmillä asetuksilla, sillä silmän ympärillä iho on ohuinta ja herkintä. Timantti auttaa kuitenkin aktivoimaan ihoa ja parantaa verenkiertoa. Naururypyt käsitellään huolellisesti. Tämän jälkeen levitetään rauhoittava naamio, jota voi tehostaa hierovin liikkein. Lopuksi laitetaan silmänympärysvoide, joka sopii asiakkaan iholle.

Jalkahoito

Alkupuhdistus, analyysi, jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, (lakkaus) ja hieronta.

Jalkahoito suunnitellaan ja räätälöidään jokaisen asiakkaan jalkojen kunnon ja toiveiden mukaisesti. Hieronta parantaa jaloissa verenkiertoa ja poistaa nesteitä, koska hieronnan liikkeet tehdään verenkiertoa tehostavaan suuntaan oikein ottein ja liikkein. Hieronta vaikuttaa myös mieleen positiivisesti ja rentouttavasti.

Diabetikon jalkoja voi ja pitää hoitaa, mutta hoito räätälöidään sen mukaisesti.

Jos asiakkaalla on jalka- tai kynsisieni - ohjaamme lääkäriin. Kosmetologi hoitaa ja ylläpitää tervettä ihoa.

Aina kaikki kynsimuutokset ei ole jalkasientä, joten jalkahoitoa ei tarvitse pelätä, aina saa tulla näytille.

Käsihoito

Alkupuhdistus, analyysi, kynsien (leikkaus ja) viilaus, käsikylpy, kynsinauhojen huolto, lakkaus ja hieronta.