Direkt zum HauptinhaltVaraa nyt!

Ariadne Athens Luxury Skincare

Etsitkö hoitolakokemuksiisi, sekä kotikäyttöön huippuluokan spa- ihonhoitotuotteita?
Kreikkalainen Ariadne Athens on maahantuomamme upea kreikkalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka on kehittänyt nuori kreikkalainen kemisti Ariadni Diamanti, joka on suunnitellut jokaisen tuotteen rakkaudella ja intohimolla kauneuteen ja sen jakamiseen myös muille.

Ariadne Athensia ei perustettu vain uutena uraauurtavana ihonhoitosarjana, vaan tuotemerkin lisäksi myös yrityksenä suojata Kreikan perinteitä. Suurella arvokkuudella käytetään aina parhaimpia ja puhtaimpia Kreikan maaperän tuottamia ainesosia. Tämän vuoksi voidaan puhtaalla sydämellä tarjota turvallisia ja huippulaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka täyttävät tiukat EU: n säädökset ympäristöarvot mukaan lukien. Säädökset ja laatustandardit koskevat myös paikallisia maanviljelijöitä, jotka tuottavat tuotteiden ainesosat, täten voidaan myös edistää paikallista kreikkalaista reilua kauppaa.

Sekoittamalla ainutlaatuisia bioaktiivisia aineosia luonnollisiin ja orgaanisiin aineisiin Ariadne Athens pyrkii tarjoamaan harvinaisia Välimeren elementtejä ihonhoitokokemukseen käyttämällä tuotteita, jotka antavat iholle pehmeän tunnun ja parantavat ihon luontaista kauneutta. Käyttämällä edistynyttä biotekniikkaa on optimoitu menetelmät kasvien aktiivisten ainesosien tuottamiseksi turvallisesti ja ekologisesti. Ainesosa voi olla lehti, kukka, tai siemen. Vain pieni määrä kasvikudosta tarvitaan tietyn vaikuttavan aineen saamiseksi. Tämä pieni määrä kuitenkin vaatii tieteellisen ja teknisen tietämyksen jolla voidaan ylittää perinteisten vaikuttavien aineiden raja-arvo. Hyödyntämällä laajaa valikoimaa innovatiivisia kasvisuutteita, sertifioituja tehokkaita eteerisiä öljyjä, bioaktiivisia ainesosia, nuoruuden aktivaattoriproteiineja, DNA: n korjaustekijöitä, soluja välittäviä aineosia ja erityisesti suunniteltujen luonnollisia hajusteita tuotteet muodostavat läpimurtavia monikäyttöisiä yhdisteitä ihonhoidossa.
Sarjasta löytyy tuotteita kylpylä- ja ammattikäyttöön, sekä korkealaatuisia kotihoitotuotteita. Tuotteet ovat vähintään 99% luomua ja tietenkin eläinkokeettomia.

Sarjaan sisältyy

Tiedossa ainutlaatuista siis hemmottelua teille!

Tuotteita voi ostaa kotiin suoraan hoitolastamme, tai tilata suoraan verkkokaupastamme www.gaiashop.fi

Jos olet kiinnostunut ottamaan tuotteet käyttöön omaan hoitolaasi, lisätietoja saat