Colosé

Tervetuloa Colosé kauneuden maailmaan!

Ylellistä ja hoitavaa sveitsiläiskosmetiikkaa Colosélta!

Omiin tarpeisiin tarkasti valitun hoitosarjan ja kosmetiikan avulla on mahdollista saada elinvoimainen ja hyvinvoiva iho, joka hehkuu. Colosé -sarja pohjautuu luonnon omiin raaka-aineisiin ja on erittäin korkealuokkainen. Colosé toimii yhteistyössä Bernin ihotautisairaalan kanssa ja kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Colosélla on laaja valikoima

Sarjassa on ihonhoitotuotteita sekä värikosmetiikkaa, yhteensä noin 200 eri tuotetta. Terveydenhoitoa on ihon suojaaminen ulkoisilta stressitekijöiltä kuten ilmansaasteilta ja liialta auringon UV –säteilyltä.

Jatkuva tuotekehitys mahdollistaa kehittyvän tuotesarjan

Colosén tehdas panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, joten tuotteiden ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti. Meneillään olevan tutkimuksen avulla löydetään entistä tehokkaampia vaikuttavia aineita.Colosé on sveitsiläinen laatukosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat maailman laajuisesti tunnettuja ja arvostettuja. Colosé -tuotteet ovat käytössä n. 60 maassa. Suomeen Colosé saapui vuonna 1969.

Tuotteet valmistetaan sveitsiläisellä tarkkuudella

ISO 9001 sertifiointijärjestelmän mukaisesti ympäristökysymykset huomioidaan tuotannon kaikissa vaiheissa. GPA laatujärjestelmä, jota tehdas noudattaa, edellyttää tuotannolta lääketehtaalta vaadittavan tasoista puhtautta, viimeisintä ammattitaitoa henkilöstöltä, sekä tiukkaa puolueetonta laadunvalvontaa.

Ei eläinkokeille

Sarjan kehittelyssä ei käytetä eläinkokeita eivätkä myöskään raaka-ainetoimittajat tee eläinkokeita. Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia tuoksuja, vaan kaikki tuoksut tulevat suoraan kasvien omista öljyistä. Tuotteet testataan vapaaehtoisilla koehenkilöillä kahdella sveitsiläisellä ihotautiklinikalla Bernissä ennen tuotannon aloittamista. Näin sarja soveltuu erinomaisesti myös atoopikoille, allergikoille ja psoriaatikoille.

Colosé on vastuullinen valinta

Colosé asiakkaanani Sinulle on joka 10. tuote -50% ovh:sta. Ja jos emännöit esittelyn, saat illan tuotosta itsellesi 10%lla valitsemiasi tuotteita. Jos kutsuilla varataan uusi esittely, saat lisäksi vielä valita minkä tahansa tuotteen -40% ovh:sta.

Lisätietoja, Mariella Petsalo, mariella.petsalo@hotmail.com, puh. 0456779242