Täyteainehoidot

Meillä täyteainehoidon tekee aina sairaanhoitaja.

Hyaluroni pistos -hoidolla voidaan tasoittaa juonteita, muotoilla kasvonpiirteitä ja lisätä huulien täyteläisyyttä.

Lumina on hyaluronihappopohjainen täyteainesarja, joka sisältää kolme erilaista, CE-sertifioitua täyteainetta erilaisiin hoidonaiheisiin. Tuotesarjan kaikki täyteaineet sisältävät tutkitusti turvallista hyaluronihappogeeliä. Lumina täyteaine sisältää hyaluronihappogeeliä, joka on synteettisesti valmistettu LUONNOLLINEN aine. Hyaluronihappoa on kehossa luonnostaan. Eläinperäisiä ainesosia Lumina-sarjan täyteaineissa ei ole, minkä vuoksi yliherkkyysreaktiot ovat erittäin harvinaisia. Lumina täyteaineet sisältävät 1,0 millilitraa stabiloitua hyaluronihappoa.

Pistosaikaan varataan yleensä tunnin aika. Tarvittaessa hoitoalue voidaan puuduttaa esimerkiksi Emla-puudutevoiteella.

Täyteainehoidon lopputulokset ovat luonnollisia ja väliaikaisia. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään 5-12 kuukauden välein. Usein ylläpitopistoksissa ainetta tarvitaan vähemmän kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Luminassa käytetty ei-eläinperäinen hyaluronihappo on biohajoava aine, eli se poistuu ihosta vähitellen ihmisen luonnollisten aineenvaihduntaprosessien myötä. Pysyvyyttä on lisätty synnyttämällä hyaluronihappomolekyylien välille ristikkäissidoksia. Molekyylien ristikkäissidokset varmistavat sen, että täyteaine pysyy ihossa kuukausien ajan eikä poistu ihosta heti.

Täyteaineella hoidetaan sekä miehiä että naisia. Se sopii muun muassa seuraaviin hoidonaiheisiin:

Kulmien väliset huolirypyt (ns. Sibelius-rypyt)
Nenän ja suun väliset juonteet (ns. nasolabiaalipoimut)
Huulien täyttäminen ja muotoilu
Huulirajan muotoilu ja korostaminen

Tarjoamme kauniin, luonnollisen lopputuloksen ja käytämme ainoastaan parhaita täyteaineita. Toimenpiteen tekee aina sairaanhoitaja. Toimenpiteen jälkeen voit palata suoraan takaisin arkirutiiniesi pariin; tosin huulten täytön jälkeen ihossa on yleensä jonkinasteista turvotusta.

Hyaluron hoidon jälkeen

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

lievä punoitus
mustelma
turvotus
aristus
kutina
kihelmöinti

Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Huulten alkuturvotus saattaa kestää pidempään kuin muiden alueiden turvotus. Joskus jonkinasteinen turvotus kestää jopa viikon ajan. Tällöin huulet saattavat näyttää hiukan epäsymmetrisiltä. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen. Lopputulosta voi arvioida kahden viikon kuluttua täyteainehoidosta.

Vältä koskettelemasta hoidettua aluetta ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Sen jälkeen voit pestä alueen hellävaraisesti vedellä ja puhdistustuotteilla. Kevyen meikin voi levittää käsittelyalueelle heti toimenpiteen jälkeen. Älä käytä luomukosmetiikkaa ensimmäisinä päivinä. Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, suora auringonpaiste) tai liialliselle kylmyydelle ennen kuin turvotus ja punoitus ovat hävinneet.

Kuinka kauan vaikutus kestää?

Lumina on stabiloitu hyaluronihappogeeli, sen vaikutukset kestävät yksilöllisesti 5-12 kk ajan. Tuloksia voidaan ylläpitää seurantakäsittelyn avulla.
Yleensä seurantakäsittely tehdään kerran tai kaksi kertaa vuodessa. Huulten seurantakäsittely voidaan joissakin tapauksissa tehdä kolme kertaa vuodessa.

Hoidon vasta-aiheet:

Ihosairaudet
Akuutti tai krooninen tulehdustila hoitoalueella
Ihotyyppi, joka tulehtuu erittäin herkästi
Iho, jolla esiintyy arpien liikakasvua
Verenkiertohäiriöt tai haavojen paranemiseen liittyvät systeemiset sairaustilat
Aiemmat anafylaktiset reaktiot
Aspiriinilääkitys tai muu veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys
Hoitoalueella pysyvä täyteaine tai implantti
Juuri tehty laserhoito toimenpidealueella
Autoimmuunisairaudet
Epilepsia, mikäli hoitotasapainoa ei ole löydetty
Porfyria
Raskaus, imetys