Päähieronta

Intialainen päähieronta pohjautuu vuosituhantiseen Auyrvedaan (”Elämän tiede, tieto”), jonka mukaan terveys koostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainosta. Sen päämääränä on lisätä vuosia elämään ja edistää täydellistä terveyttä.

Päähieronnasta apua päänsärkyihin ja muihin pään alueen vaivoihin

Intialaisesta päähieronnasta ovat saaneet apua lukuisat migreenistä tai päänsäryistä kärsivät ihmiset, se auttaa myös stressitinnitukseen, poskiontelotulehduksiin, kuukautisia edeltävään turvotukseen ja kireyteen. Moni mainitsee unen laadun parantuneen, lähes poikkeuksetta hoidon jälkeen hoidetut kuvaavat unen olleen rauhaisaa ja syvää.

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea. Se parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä.

Vaikka hoito on hellävaraista ja miellyttävää, on vakavissa ja kroonisissa sairaustiloissa aina syytä tarkistaa hieronnan soveltuvuus hoitavalta lääkäriltä.

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta.

Hoito sopii erinomaisesti myös hemmotteluun!

Lahjakortteja kaikkiin hoitoihimme saa ostaa osoitteesta: mariella.petsalo@hotmail.com