Microblading

Suuren suosion saavuttanut Microblading on kulmien muotoilua, joka mahdollistaa erittäin luonnolliset ja kauniit kulmat. Toimenpiteessä pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen, epidermiksen ja dermiksen väliin. Käytössämme on erittäin laaduukkaat ja puhtaat Swiss Colorssin pigmentit, jotka eivät sisällä lainkaan rautaoksidia tai muita raskasmetalleja. Ne ovat turvalliset käyttää iholla, eikä pigmentti muutu ajansaatossa epätoivottuun sävyyn, kuten punaiseksi tai sini-harmaaksi.
Microblading -tekniikalla tehdyt tehdyt kulmat eivät ole sama asia kuin kestopigmentointi. Blading-tekniikalla toteutetut kulmat pysyvät ihotyypistä riippuen 6-12kk. Pigmentti siis haalistuu kokonaan pois ihosta. Lopputulosta voidaan ylläpitää vahvistuskäynneillä. Suositeltava vahvistusväli on noin 8-10kk.
Pigmentit ovat vesiliukoisia, joten ne haalistuvat aineenvaihdunnan mukana. Rasvaisella iholla pigmentit pysyvät huonommin.

Toimenpide tehdään manuaalisesti pienellä terällä joka rikkoo ihon pintaa ja pigmentit menevät ihon alle. Jokainen karva piirretään ihoon. Toimenpide voi olla aluksi ikävän tuntuista, mutta sekin on hyvin yksilöllistä. Käytössämme on pintapuudute, jota käytetään laiton aikana.

Kun tulet ensimmäistä kertaa toimenpiteeseen, kulmat suunnitellaan tarkkaan ja mitataan symmetria. Kulmiin tehdään luonnos kynällä. Kun olemme saavuttaneet oikeanlaisen mallin ja sinä olet mallin hyväksynyt, aloitetaan toimenpide. Aikaa ensimmäiseen laittoon varataan n. 2h joka sisältää suunnitteluvaiheen, kulmien laiton ja kotihoito-ohjeet. Pigmentti haalistuu viikkojen kuluessa. Ensimmäisen käsittelykerran hintaan sisältyy vahvistuskäynti, joka tulee tehdä 6-10 viikon kuluttua, jonka jälkeen saadaan vasta lopullinen tulos aikaiseksi. Vahvistuskäynnillä pigmenttiä vahvistetaan, tehdään täyttöä kulmiin ja tarvittaessa mallia voidaan vielä hieman muokata.

On tärkeää noudattaa kotihoito-ohjeita tarkasti, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Kotihoito-ohjeet saat aina kirjallisena kotiin sekä hoitovoiteen, joka on tarkoitettu kulmien hoitoon kotona.
Ensimmäisen viikon aikana Sinun tulee välttää aurinkoa, saunaa, solariumia, vahvaa hikoilua. Kulmat paranevat noin viikon kuluessa. Kulmiin voi muodostua pientä rupea ja ihon hilseilyä, joten on erityisen tärkeää, ettei kulmia raavi tai koskettele paranemisprosessin aikana.

Microbladingiä ei suositella Jos sinulla on:

-verenohennuslääkitys
-verenvuototauti
-olet raskaana tai imetät
-tulehdus
-antibioottikuuri ( esim. roaccutan kuuri)
-syöpähoidot
-diabetes ( keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin varaat ajan)

Voit varata ajan myös kulmien konsultointiin. Kerron toimenpiteen kulun yksityiskohtaisesti ja voimme suunnitella kulmien mallin. Tämän jälkeen voit vielä rauhassa miettiä päätöstä. Konsultoinnin hinta on 15€. Jos varaat ajan kulmien microbladingiin, hyvitetään konsultointiajan hinta itse toimenpiteen hinnasta.