Siirry pääsisältöön

Esittelyssä Colosé Ihonhoitoöljy – Huile aux Herbs

Huile on hoitava ja ihoa vahvistava ravintoöljy koko vartalolle, kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja intiimeille alueille. Sopii kaikille ihotyypeille – myös rasvaiselle – sillä öljyjen vitamiinit tasapainottavat ihon rasvantuotantoa. Se on helppo ja tehokas perusihonhoitotuote kaikenikäisille.

Erityisen tehokas ja hoitava tuote öljy on niille, jotka kärsivät ihon kuivuudesta, atopiasta ja psoriasiksesta. Monet atoopikot ja psoriaatikot vannovatkin Colosén öljyn nimeen ja ovat löytänet siitä suuren avun ihonsa hoitoon kun edes lääkärin määräämät rasvat ja voiteet eivät ole auttaneet!

Käyttö:

*Jalka- ja käsihoidon yhteydessä (estää kynsien liuskottumista ja katkeilua +kynsinauhojen kuivumista).

*Päänahan tehohoidossa (tasapainottaa rasvoittumista, elvyttää verenkiertoa, estää hiusten haurastumista).

*Intiimeille alueille (myös limakalvoille). Ihastuttava vauvan hoitoöljy. Hyvä rintojen hoitoon + decolteelle.

*Säilyttää kauniin rusketuksen kauemmin, hyvä myös etukäteen käytettynä aurinkoihottumasta kärsiville (ei kuitenkaan käytetä auringonoton yhteydessä).

*Kuorinnan (Body Scrub) jälkeen reipas hieronta Huilella lisää ihoaineenvaihduntaa, vahvistaa ja ylläpitää kosteutta ihossa (vähentää selluliitin muodostumista). Actif lifting vartalonkiinteyttäjän tehoaineet pääsevät vieläkin tehokkaammin esim. selluliitin kimppuun, kun iho on vastaanottavainen: verenkierto ja kuollut ihosolukko pois.

*Hieronnan yhteydessä: parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, helpottaa stressiä ja jännitystä, pehmentää lihaksia ja kudoksia pitäen ne elastisina. Vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät syvempiin ihokerroksiin pitäen koko vartalon kauniina ja kiinteänä sekä ihon vastustuskykyisenä säännöllisesti käytettynä.

Erinomaisesti toimiva hierontaöljy sekä hierojalle että hierottavalle!

Jojobaöljy ravitsee, vahvistaa, pitää kosteustasapainoa yllä, tasapainottaa rasvantuotantoa sekä ylläpitää ihon hengityskykyä.

Manteliöljy sisältää runsaasti ihon terveydelle tärkeitä hivenaineita ja rasvahappoja, jotka edistävät ihon omaa suojamekanismia, pehmentää ja pitää yllä kosteustasapainoa.

Oliiviöljy suojaa ja ravitsee ihoa, edistää ihon omaa kykyä sitoa kosteutta mm ilmasta, tekee tuotteesta hyvin levittyvän ja erittäin miellyttävän hieronnassa.

Särmäkuisma on antiseptinen ja ihon pH:ta tasapinottava, rauhoittava ja rentouttava, pitää yllä ihon omaa suojamekanismia.

A-, E,- ja C-vitamiinit ovat ihon tärkeimpiä vitamiineja: A tasapainottaa kosteutta ja rasvatuotantoa (rasvainen / kuiva), E on todellinen kauneusvitamiini: verenkierto, ihoaineenvaihdunta, vastustuskyky, solujen uusiutuminen jne käynnistyvät tämän vitamiinin avulla. C-vitamiini vaikuttaa suoraan ihon kollageenin tuotantoon.

Arnikilla on kautta aikojen hoidettu ulkoisesti mustelmia, turvotusta, ruhjevammoja, reumanoireita, hyönteisten pistoja ja palovammoja.

A-vitamiini, arnikki, atopia, aurinkoihottuma, aurinkoihottuman hoito, C-vitamiini, Colosé, desoltee, E-vitamiini, hauraat hiukset, hieronta, hierontaöljy, hyönteisten pistot, ihonhoitoöljy, jalkahoito, jojobaöljy, käsihoito, kollageeni, kuiva iho, kuiva päänahka, manteliöljy, mustelmat, oliiviöljy, päänahan verenkierto, päänahka, palovammat, psoriasis, reumaoireet, ruhjeet, särmäkuisma, selluliitin ehkäisy, selluliitti, vartalon kuorinta, vauvan hierontaöljy, vauvan hoitoöljy