Siirry pääsisältöön

Colosé – ihon muodonmuutos viikko VI

6 viikkoa on nyt kulunut ja alla Tiinan kommentit viimeisten kuvien ottohetkellä. Talvi tekee tuloaan ja Tiinan kanssa siirrymme jatkossa jo viikolla IV mainittuihin tuotteisiin; puhdistusmaito, egalisante ja vehnänalkionaamio Germes de Ble.

Lähtötilanteeseen nähden muutosta on kyllä tosiaan tapahtunut niin, että ihohuokoset ovat supistuneet ja väri tasaantunut, myöskin kosteustasapaino on parantunut, vaikkakin nyt viime aikoina tosiaan alkanut taas kiristää ihoa.

KLIKKAA KUVIA, NIIN NÄET NE SUUREMPINA!!!

Iho on kyllä ollut suurimmaksi osaksi parempi kuin nyt tuon viimeisen kuvan ottamishetkellä. Tuossa näkyy pari näppyäkin, jotka todennäköisesti kuukauden ajankohdasta johtuvia samoin kuin viikonlopun vähemmän terveellisestä ruokavaliosta… Kokonaistilanne ollut huomattavasti parempi.

Tässä vielä kuvat alkutilanteesta sekä kuuden viikon käytön jälkeen, jokainen näkee miten suuri muutos on ollut. Haluatko sinäkin näin lyhyessä ajassa yhtä hienoja tuloksia? Ota yhteyttä 🙂

Colosé, egali, kiristävä iho, kuiva iho, puhdistusmaito, rasvainen iho, suuret ihohuokoset, talvi iho, uusi iho, vehnänalkionaamio