Siirry pääsisältöön

Colosé – ihon muodonmuutos viikko II

Tiina on nyt käyttänyt Coloséa reilut 2 viikkoa ja kuvissa todella näkyy muutos parempaan.

Kuvissa jälleen Tiina meikittä. Iho on jo huomattavasti kirkkaampi ja etenkin ihohuokosissa näkyy vielä suurempi ero viimeviikkoiseen. Tiina ihastui kuorintavoiteeseen ja käyttää nyt myös Complete päivävoidetta (jota tosiaan voi käyttää myös öisin).

Moni ehkä ihmettelee miksi pintarasvaiselle iholle pitää käyttää mitään voidetta, mutta rasvaisuus ja kosteustasapaino ovat kaksi eri asiaa. Puhdistustuotteilla ja kuorinnalla poistetaan epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko, naamioilla ja voiteilla saadaa aikaan TERVE ihon kosteustasapaino.

KLIKKAA KUVIA, NIIN NÄET NE SUUREMPINA!!!

Tässä Tiinan omat kommentit viime viikolta:

Voide on tuntunut kevyeltä, mutta riittävän kosteuttavalta ainakin näin kesäaikaan. Olen käyttänyt siis aamuin illoin. Ei jätä ihon pintaa rasvaiseksi ja imeytyy hyvin ja nopeasti.
Ihon väri on mielestäni tasoittunut hieman ja näyttää että ihohuokoset ainakin paikoittan pienentyneet jonkin verran. Ihon pintarasva on vähentynyt, mutta ei vielä kokonaan hävinnyt. Näppylöitä ei ole tullut nyt lisää ja iho näyttää mielestäni puhtaammalta ja kirkkaammalta.
Kuorinta-aine oli tosi hyvän tuntuinen. Saunan jälkeen kuorittuani (4 pv sitten), iho tosiaan tuntui että oikein hehkui ja tuntui tosi puhtaalta ja raikkaalta. Mukavan pienirakenteinen koostumus niissä kuorivissa osissa.