Siirry pääsisältöön

Colosé – ihon muodonmuutos, viikko I

Miten Colosén tuotteet vaikuttavat ihoosi?

Tulevien viikkojen aikana voimme seurata 32 –vuotiaan ”Tiinan” tutustumista Colosé tuotteisiin ja saamme nähdä miten suuren muutoksen Colosé aikaansaa vain muutamassa viikossa.

Tiinan iho on sekaiho, mutta kuitenkin enemmän rasvaisuuteen kuin kuivuuteen taipuvainen. Tiinan ihohuokoset ovat laajentuneet, ajoittain runsas talineritys tuottaa suuria finnejä, ihossa on myös poskipäillä couperosaa. Rasvaisuuden tunteesta huolimatta iholla tuntui myös kiristystä. Tiina on hyvin vaaleaihoinen. Ennen Colosén tuotteita Tiina on käyttänyt seuraavanlaisia aineita ihonsa hoitoon:

puhdistukseen: S-marketin Lactoline pesuneste (ph 4,5) sekä välillä käsisaippua.

Ihovoide: Lidlin Desiree päivävoide ja Nivea soft body&face cream

Kasvovesi: Garnierin ”Pure” syväpuhdistava kasvovesi sekaiholle.

Kuorintaan: Lidlin Desiree -kuorintavoide

Tältä Tiinan iho näytti ennen Colosén käyttöä. Kuvassa näkyy hyvin pintarasvaisuus ja laajat ihohuokoset, sekä ihon kalpean harmahtava väri.

KLIKKAA KUVIA, NIIN NÄET NE SUUREMPINA!!!

Tuotteiden vaihtamisen jälkeen

Colosélta valitsimme ihan alkuun Tiinalle Creme de Nettoyage puhdistusvoiteen, joka hillitsee talineritystä ja supistaa ihohuokosia. Lisäksi puhdistukseen kaveriksi tuoksuton Sensitif kasvovesi, joka desinfioi ja rauhoittaa finnejä.

Kuvassa Tiinan iho viikko puhdistustuotteiden käytön aloittamisen jälkeen. Jo viikossa näkee ihon muuttuneen värin, se punertaa, sillä mikroverenkierto alkaa elpyä. Huokoset ovat jo hieman pienentyneet. Tiina kertoi muutaman päivän käytön jälkeen iholle ilmestyneen ”epätavallisiin” kohtiin pieniä finnejä. Tämä johtuu siitä, että iho alkaa reagoida uusiin tuotteisiin, jotka puhdistavat ihoa SYVÄLTÄ. Iho alkaa tunkea pintaan vuosikausiakin muhineet epäpuhtaudet. Iho saattaa siis kukkia viikosta jopa kuuteen viikkoon.

HUOM! Kuvassa vain huulipuna, iholla ei ole meikkivoidetta, puuteria tms.

Tiinan omat komentit viikon jälkeen olivat seuraavat: Nyt jo tuntuu iho niin paljon paremmalta, pehmeämmältä ja kosteustasapaino tuntuu muuttuneen jotenkin. Ennen iho oli rasvainen, mutta kuitenkin kiristi. Nyt kiristys on poissa! Finnejä ei ole tullut en lisää, mutta jotain siinä on muutosta parempaan vaan tapahtunut. Tänään huomasin ensimmäistä kertaa itsekin että ihohuokoset ovat pienentyneet.

Tiinan käydessä uudessa valokuvassa hän otti samalla käyttöön Colosén Clarifiant kuorintavoiteen, sekä Complete päivävoiteen, tulevissa kuvissa näemme miten ne ovat vaikuttaneet ja miten Tiinan iho edistyy.