ACCOR Plasma Pen -hoidot

Turvallisempi vaihtoehto kasvojen kohotukselle

Hoidolla voidaan kohottaa kasvojen, kaulan, käsien ja vartalon ihoa. Sillä voidaan hoitaa myös raskausarpia ja vaalentaa maksaläiskiä. Plasmakynällä tehdään pieniä mikrotraumoja iholle. Pienet traumat aktivoivat uutta kollageenia ja uusia kasvutekijöitä eli fibroblasteja. Iho lähtee uusiutumaan ja vaikutukset voivat parantua jopa 12 viikkoa. Hoidosta syntyvät pienet jäljet näkyvät iholla 5-10 päivää.

Miten ACCOR Plasma Pen toimii?

Plasma Pen -hoidossa muodostuu plasmakaari ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon alle tuotetaan plasmakaaren avulla lämpöä, joka aktivoi ihon fibroplastit ja oman kollageenimuodostuksen, joten iho alkaa itse kiinteyttää itseään. Hoitokohtiin jää pieni rupia, jotka kuivuvat ja putoavat noin viikon kuluessa. Ihon oma kiinteytymisreaktio jatkuu noin neljän kuukauden ajan.

Onko hoito turvallinen?

ACCOR plasmakynä on markkinoilla pisimpään ollut matalafrekvenssinen plasmakynä. Tämä mahdollistaa matalamman ja harvemman käsittelyjäljen kuin muissa plasmakynissä, mutta ihonalainen vaikutus on laajempi. Varaa aina ensin aika konsultaatioon ja patch -testiin, jotta voimme varmistaa, että hoito todella sopii sinun ihollesi. Hoito ei sovi sinulle, jos sinulla on taipumusta keloidiarpiin tai ihosi on todella runsaasti pigmentoituva. Ihon sopivuuden hoitoihin tarkastamme AINA ihotestillä ennen varsinaista käsittelyaikaa.

Sattuuko plasmakäsittely?

Hoitoalue puudutetaan huolellisesti ennen käsittelyä. Jokaisella on kuitenkin oma käsityksensä kivusta tai epämukavuudesta. Tulokset kestävät useita vuosia riippuen iästä, ihosta ja elämäntavoista. Kollageenin hajoaminen tapahtuu luonnollisella vanhenemisprosessilla. Luonnolliset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat kollageenin hajoamiseen, kuten UV-altistus ja tupakointi. Ihomme ikääntyy koko ajan ja sitä ei voi kokonaan pysäyttää, mutta monin eri keinoin hidastaa. Lopputulos riippuu kuitenkin hoidettavasta alueesta ja siitä miten paljon esim. silmäluomilla on ylimääräistä ihoa, eli joissain tapauksissa voidaan tarvita uusia käsittelykertoja. Käsittelyn voi uusia noin puolen vuoden kuluttua.

Mitä hoidon jälkeen?

Punoitus, turvotus, kuivuuden tunne ja lievä kutina ovat yleisiä tuntemuksia ja niitä on odotettavissa hoidon jälkeen. Kun iho alkaa parantua, voi esiintyä kutinaa. Reilun viikon jälkeen kun pienet ruvet ovat irronneet, iho on hoitokohdista vielä joko punertavampi tai vaaleampi kuin muu iho. On erittäin tärkeää, että iho suojataan päivittäin sk50 aurinkovoiteella ja vältetään suoraa uv-säteilyä. Hoito kannattaakin ajoittaa niin, että aurinkolomat on vähintään 2 kuukauden päässä hoidosta.

Rupien hoito kotona?

Niin kauan kun iholla on rupia, hoidetulle alueelle ei saa laittaa mitään. Ei meikkiä, vettä tai voiteita. Myöskään kovaa hikiliikuntaa ei kannata harrastaa, saunominen ja uinti on myös kielletty. Rupia ei missään nimessä saa myöskään irroittaa itse, jotta iho ei arpeudu. Anna siis ruven irrota itsestään ja suojaa iho tämän jälkeen.