Siirry pääsisältöön

LauraOpiskelija

Ripsiteknikko
(harjoittelija)

+3584578717318
Soita/Whatsapp

JonnaKosmetologi

Sokeroinnit, kosmetologi­palvelut, ripset

+358 50 4367697
Soita/Whatsapp

MariellaSairaanhoitaja

Pistoshoidot, plasmapush, laitehoidot, Cellbooster

+358 45 6779242
Soita/Whatsapp

InnaLähihoitaja

Kestopigmentoinnit, lash/browlift

+358 45 3436755
Soita/Whatsapp

SiniKosmetologi

Microblading kulmat, ripset, kosmetologi­palvelut

+358 44 3242020
Soita/Whatsapp

Timma Varaa toivomasi hoitoaika Timmasta
Peruuta tapaaminen Jos sinun on peruutettava tapaaminen, ota suoraan yhteyttä meihin.
Gaiashop Hoitotuotteitamme saa myös verkkokaupasta 24/7

ManaGaia on ihon-, kehon- ja kauneudenhoitoon erikoistunut hoitola.

Meillä työskentelevät sairaanhoitaja Mariella sekä kosmetologit Sini ja Jonna. Kestopigmentointeja tekee Inna.

Hoitovalikoimaamme kuuluvat kattavat kosmetologipalvelut ja terveydenhuoltoalan ammattilaisen tekemät vaativat täyteaine-, neulaus- ja laitehoidot. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti Sinun henkilökohtaiset tarpeesi huomioiden siten, että saat itsellesi toivotun ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Meillä kosmetologit tekevät kasvo- ja jakahoitoja, sokerointeja, ripsiä ja meikkauksia. Koulutettu hierojamme hallitsee niin klassisen- kuin urheiluhieronnan, sekä mobilisaatiot. Voit myös tulla rentoutumaan erilaisiin hemmotteluhoitoihin.

Toimimme maahantuojina Pohjoismaissa ja Baltiassa kreikkalaiselle Ariadne Athens luonnonkosmetiikkasarjalle, josta tunnemme erityistä ylpeyttä sen hoitavien ja tieteellisesti tutkittujen ainesosien ansioista.

Olemme taitavia, ahkeria, intuitiivisia, helposti lähestyttäviä ja huumorintajuisia . Pidämme ammattitaitoamme yllä jatkuvasti osallistumalla koulutuksiin ja koulutamme myös muita terveydenhuollon ammattilaisia.

Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostilla, WhatsAppilla, yksityisviestillä tai puhelimitse, jos et tiedä millainen hoito sinulle sopisi tai et löydä sopivaa aikaa. Sairaanhoitajalle voit varata ajanvarauksen kautta myös konsultaatioajan, jossa voidaan suunnitella Sinulle sopivat hoitokokonaisuudet. Autamme ja neuvomme aina mielellämme.

Otamme sinut vastaan sellaisena kuin olet. Takaamme, että lähdet virkistyneenä, rentona ja kauniina.

Maksutavat

Meillä käy maksuvälineinä käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käytössämme on nettiajanvaraus, mutta silti aikoja voi varata myös puhelimitse ja sähköpostitse. Samana päivänä perutuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta, peruuttamattomasta 100% hoidon hinnasta.

PlasmaPen hoitojen varaukset

PlasmaPen varaukset hoidetaan aina puhelimitse 0456779242 tai sähköpostitse mariella@managaia.com henkilökohtaisesti. Hoitoa varattaessa suoritetaan 100€ varausmaksu, joka hyvitetään varsinaisen hoidon yhteydessä. Plasmapen hoito pitää perua vähintään 7vrk ennen varattua aikaa, sairastapauksessa pitää esittää lääkärintodistus.
PlasmaPen hoitomme ovat erittäin suosittuja ja asiakkaamme saapuvat ympäri Suomea ja jonotusaika voi olla pitkä. Varaathan siis aikasi ajoissa ja noudatat peruutusehtoja, kiitos.
PlasmaPen konsultaatioajat ja PlasmaPush hoidot voit edelleen varata suoraan ajanvarausjärjestelmästämme.

Ota yhteyttä!


Rajatorpantie 10, 01600 Vantaa

Bussit: Jumbo - Myyrmäki 571, Malmin asema - Myyrmäki 560, Espoontori - Myyrmäki 565, Leppävaara - Myyrmäki 555, Munkkiniemi (Solnantie) - Myyrmäki 30
Juna: Helsingin keskusta-Myyrmäki P-juna, Tikkurila-Myyrmäki I-juna


Inna Borinskaya | 045 343 6755
Jonna Kaidankangas | 050 436 7697
Sini Makkonen | 044 324 2020
Mariella Petsalo | 045 677 9242